barbapappa



Se så gulllig han är. sådär vill jag oxå vara, alldeles  rosa och mysig!!

Problem med lillen?

jaa är du en av många män i detta land som vill så gärna men inte kan prestera?

Känner du igen dej i detta senario: Du har vart ute på krogen en sen lördag kväll. Känt dig på topp, flörtat med massor av kvinnor som du lätt kunnat få isäng. Men du letar efter den optimala så du dissar dem och letar vidare! Du hittar din dröm kvinna och ni snackar för en bra stund. Du bjuder hem henne till din enkla boning där ni direkt hamnar i säng. Du är as tänt och kan knappt bärga dej, Fast tyvärr så känner lillkillen inte riktigt samma! Hela kvällen går i stupet och du ser henne aldrig mer igen. 


är du trött på detta? Då finns de något som kan förändra resten av ditt liv. Och allt är bara ett knapp tryck ifrån!
De är lätt, de är billigt och de är 100 % anonymt!

http://www.121doc.se/viagra.html

Du kan börja din liv redan i morgon! Go for it!


Kvinna för en dag!

 

De jag hade gjort då är nog vad varje man hade gjort!

Första halva dagen hade jag spenderat framför spegeln och bara beundrat dem kvinnliga formerna! Sedan hade jag självfallet onanerat en bra jävla stund. Dels för att få känna hur de känns och även för att få veta hur man ska göra sen när man blir kille igen. Vad som känns skönt och vad som får kvinnan att komma! För de e fan inte lätt ibland ska jag säga, å hitta rätt! Sedan hade jag spenderat ett antal timmar i skolans flick omklädningsrum! Bara suttit där och spanat lite. På så sätt får man även reda på vilka tjejer man sedan ska satsa på. Vilka som har hängpattar under den där push-up bh:n eller vilka som har riktigt maffiga bomber! På slutet av kvällen hade jag gått ut på krogen och blivit bjuden på mängder med alkoholhaltiga drycker... fast jag skulle defenitivt inte släppa till något, NO WAY! KEEP YOUR HANDS AWAY, annars blire däng! sedan efter blivit redigt full..helt gratis! skulle jag åka taxi hem och betala taxametern med att flasha boobsen och sedan hade jag spenderat den sista delen av tiden med att onanera tills jag blev kille igen!

Så hade nog min dag sett ut! 

American dream!


Den Amerikanska drömmen!

Afton Afton min beundrar skara!

 

Jag har tänkt en del den här dagen. Jag har tänkt ut en plan!
Jag ska kapa mig ett flygplan och börja smuggla knark! Fatta hur mycket pengar jag kommer tjäna ihop på bara någon vecka. Ingen utbildning behövs heller så jag kan börja redan nu! Hoppa av skolan och dra till mexico med ett privat plan, som jag så klart behöver kapa för jag har ju inte den typen av kapital som en fattig student så jag kan införskaffa mig sådana exklusiva saker. sen efter några vänder kanske jag stannar kvar i mexico på obestämd tid. Lever livet, drar en lina. Gifter mig med någon het latina och bara njuter! såklart kommer jag skicka pengar till alla mina nära och kära så dem inte behöver oroa sig ekonomiskt. Inge vidare slit men fett med cash! Oh lalalala!! Läckert!  Om de är någon som är på så kan ni ju höra av er så kan vi planera!

Don't drink and drive but smoke and fly!


HAALLLLÅÅÅ BLOGGEN! OH LA LA LA JAG VILL HA DIG!

TJaaaaaa! Detta är min blogg och jag kommer hängivet sätta större delen av min fritid till denna blogg! 

Ikväll/ natt spenderade jag cirka 20 minuter på att skriva ett väldig fint och kanske lite rasistisk och oetiskt inlägg... dock är detta inget som kommer komma upp på bloggen för jag är seriöst rädd för att bli anmäld för kränkning av etiniska grupper. Sorgligt men sant!! 

Så imorgon  så börjar vi om på ny kula! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0